Hiussalonki kruunu

Hyvät asiakkaamme!

Olemme siirtyneet työskentelemään "Kampaamo kylillä" - liikkeeseen. Saman rakennuksen kulmaan (Hämeentie 12). Lisätietoja : www.kampaamokylilla.fi +358 44 249 4248

Henkilökunta

Employee picture

Erja

Moikka! Olen Erja, Hiussalonki Kruunun omistaja/perustaja. Hiusalan ammattilaisena olen toiminut vuodesta 2004. Kokemusta yrittäjyydestä olen kerryttänyt sekä vuokratuolilaisena, että liikkeen omistajana. Kruunun ovet avattiin keväällä 2015. Omaksi vahvuudeksi työssäni koen sen, että innostun aina ajoittain jostakin uudesta ja pyrin ottamaan sen haltuun mahdollisimman hyvin. Tykkään tehdä monipuolisesti kaikenlaisia hiusalan töitä, esim: monivärit, raidoitukset, vaalennukset, permanentit, leikkuut, kampaukset.. Parasta on kun ollaan päästy asiakkaan toivomaan lopputulokseen ja molempien kasvoilla loistaa hymy. :) Nähdään Kruunussa! Olet lämpimästi tervetullut mun penkkiin! :)

Employee picture

Anuliina

Moi! Olen Anuliina ja toiminut yrittäjänä valmistumisvuodestani 2012 lähtien. Pidän kaikista alani töistä, mutta lempparitöihini ja vahvuuksiini kuuluvat erityisesti raidoitus- ja monivärityöt. Tärkeintä on kuitenkin löytää asiakkaalle oma ja sopiva tyyli, joka toimii ja jossa on hyvä olla. Parasta työssäni on nähdä oma kädenjälki ja penkistä noussut tyytyväinen asiakas, joka palaa siihen uudelleen. Olet lämpimästi tervetullut mun asiakkaaksi! :)

Employee picture

Hanna

Moi! Olen Hanna. Toiminut alalla vuodesta 2006 asti. Alkuvuodet olin töissä Salon Headlinessa ja vuodesta 2010 olen toiminut yrittäjänä Koskella. Työssäni tykkään erityisesti sen vaihtelevuudesta ja siitä että käden jäljen näkee samantien. Lempitöitäni ovat erilaiset värjäykset ja raidoitukset joka mittaiseen hiukseen. Teen kuitenkin myös oikein mielelläni leikkuita, kampauksia ja permanentteja. Luonteeltani olen rauhallinen, mutta leikkuissa nopea. Olen kuitenkin myös suhteellisen pikkutarkka.. voisinkin polkkatukan sivuja mittailla loputtomiin ;) Nähdäänhän pian Kruunussa!

Ajanvaraus

Olemme siirtyneet työskentelemään "Kampaamo kylillä" -liikkeeseen, saman rakennuksen kulmaan. Lisätietoja: www.kampaamokylilla.fi +358 44 249 4248

Yhteystiedot

Sijainti

 Hiussalonki kruunu

 +358449863937

 Hämeentie 12 31500 Koski Tl

Hinnasto

Banner